Wat is waarheid

Wat is waarheid

Tijdlijnen en 2012.

13-03-2012

Volgens verschillende aardse en niet aardse bronnen, zijn er nu in 2012 nog maar twee parallelle tijdlijnen over. Eén, met een positieve potentie en één met een negatieve potentie.
De positieve tijdlijn houdt de ascentie in van Gaia én de mensheid naar de vijfde dimensie en “wint” met het uur aan lichtkracht en waarschijnlijkheid.
De negatieve tijdlijn houdt de destructie van de aarde in. Deze tijdlijn verliest steeds meer aan kracht en “voeding” door de laatste negatieve kliek van de New World Order, Bilderbergers en Illuminati.
Na 21-12-2012 zijn tijdlijnen zelfs niet meer manipuleerbaar door “devices” zoals “Project Looking Glas” en de “Yellow Book” of “Yellow Tube”. En dit alles, omdat we ons niet meer bang laten maken, en masse zijn we opgestaan. We pikken het niet meer, we hebben het heft in eigen handen genomen, vanuit onvoorwaardelijke liefde en onbeperkte overvloed voor alles en iedereen!

Occupy Brussel, Drones en Oneness.

13-03-2012

In Oktober 2011 heb ik, de twintig kilometer lange mars gelopen (drie dagen ná de atlas correctie, lol) die geïnitieerd in zuid Spanje, bekend stond als de mars van de “Indignados” (de verontwaardigden). Op die dag waren er occupies in heel veel grote steden, verspreid over de hele wereld. De opkomst in Brussel van mensen van de hele wereld was waanzinnig hoog en hartverwarmend. Occupiers, Indignados, Anonymous-ers. Alle leeftijden, Palestijnen en Israëliërs, liefdevol en respectvol met en naast elkaar. Voor mij was het de eerste keer, dat ik het werkelijke Eeinheidsgevoel met zoveel mensen tegelijkertijd én nog eens verbonden met alle occupiers over de wereld zo ongelooflijk sterk voelde.
Ondanks dat “Big Brother” meekeek in de vorm van Drones, boven ons in de lucht, was de sterk verhoogde frequentie van Gaia, die dag bij iedereen voelbaar!

Monoatomic Goud, MMS en Atlasprofilax.

13-03-2012

In 2009 ben ik begonnen met het innemen van monoatomic goud, zilver en platinum. Op internet, struikel je over de tegenstrijdige berichten hierover. Maar, eigenwijs als ik ben en altijd naar mijn innerlijke guru luisterend, heb ik monoatomic goud/zilver en platinum combinatie in Amerika besteld.
Zilver werkt vooral op je fysieke lichaam, goud op je emotionele en platinum op je etherische lichaam. Ik kan zeggen, dat het voor mij op al mijn lichamen, meer dan uitstekend werkt. Het verhoogt je paranormale vermogens. Ik gebruik het met tussenpozen, omdat ik elke keer weer moet “voelen” wanneer ik het weer nodig heb.
MMS of Multi Mineral Solution ben ik in 2010 gaan gebruiken. Ondanks de vele ontgiftings en ontslakkings kuren die ik in het verleden gebruikt heb, komt deze “schoonmaak” kuur voor mij als één van de beste uit de bus en tevens verreweg de goedkoopste. Ook op MMS is er veel kritiek, maar voor mij werkt het perfect. Ook deze schoonmaak kuur gebruik ik wanneer ik voel, dat ik hem nodig heb.
In oktober 2011 heb ik een atlas correctie (atlas profilax) laten doen. De atlas is de eerste en bovenste nekwervel onder de schedel. Na jaren fysiotherapie, Feldenkrais, César en Bowwen (ook een hele goede) techniek kan ik iedereen de Atlasprofilax aanbevelen. Inmiddels (2012) hebben mijn man, na tientallen jaren zwakke onderrug en mijn tweeëntwintigjarige dochter (schouder en bekken scheefstand) de atlas correctie laten doen. Uiteraard werd ik in eerste instantie getriggered door de “spirituele” uitleg, dat 99% van de mensheid geboren is met een scheve atlas en dat dat bewust zo gedaan is door de “negatieve” Annunaki om de mensheid onbewust te houden en in een lage (3D) trilling. Het schijnt, dat er nu, bij ouders die de atlas correctie hebben laten doen, baby’s geboren worden, die wel de atlas in de goede stand hebben. En natuurlijk zou het mij niet verbazen, dat deze baby’s ook meer DNA strengen of zelfs “complete” (12) helixen hebben.

Chernobyl en Radioactieve Besmetting.

13-03-2012

In 1986 ben ik radioactief besmet geraakt. Ik woonde in Milaan en als achtergrond zangeres van Albano & Romina Power toerde ik de hele wereld rond.
Tijdens de ramp in Chernobyl, begon ook net onze lente/zomer tournee van Italië, Oostenrijk, Turkije, Rusland en Spanje en zou weer eindigen in Italië. Eén van de eerste optredens was in een oud paleis in Venetië, Ik herinner mij heel duidelijk, dat wij de Chernobyl ramp bespraken tijdens het gezamenlijk diner in een restaurant in Venetië.
Volgens de laatste berichten zouden wij (in Europa) beter alleen maar gekookte groenten moeten eten en vooral geen sla of rauwkost. En dat vond ik nou net het lekkerste van een maaltijd. Ik dacht nog, laat ik me nu niet bang maken door die angstscenario’s en ik ga gewoon door met eten wat ik lekker vind.
Toch had ik vanaf dat moment een onbestendig gevoel. Van Venetië gingen wij naar Oostenrijk, daarna Turkije en daarna Rusland. Overal at ik, wat ik wenste te eten en zonnebaadde ik, zoveel als ik kon, zonder problemen. Totdat wij in Rusland kwamen. Al op de luchthaven van Sint Pietersburg werd de hele groep verwelkomd met kaviaar, Daar deden wij ons overmatig tegoed aan om daarna naar ons hotel te gaan, waar ook weer kaviaar en wodka op ons wachtte.
Toen ik die daaropvolgende dag (na een middag zonnen) verschrikkelijke jeuk op mijn lichaam kreeg, weet ik dat aan een allergische reactie op kaviaar. Toch zei mijn gevoel iets anders. Ik kwam er in Rusland achter, dat ik zonneallergie had, maar in 1986 kwam dat eigenlijk nog bijna nergens op de wereld voor.
De maanden na Rusland (Spanje, Indonesië) werd het alleen maar erger. Of ik moest uit de zon blijven óf ik krabde mijn lichaam tot bloedens toe. De doktoren die ik raadpleegde in die landen konden er niets mee. En al die tijd voelde ik intuïtief dat het een radioactieve besmetting was.
Van een Nederlandse “Ziener” kreeg ik te horen, dat het door mijn vorig leven in Binnen Aarde kwam en hij stuurde mij een zinken tablet. Daarna heb ik nog ontelbare reguliere zalfjes, medicijnen en alternatieve geneeswijzen gebruikt. Waaronder, op allerlei manieren ontgiften, eigen bloed injecties enzovoort.
In 2000 heb ik mijn bloed op laten meten en was de radioactieve waarde (na veertien jaar!) nog 97%. Ik heb toen mijn woning laten ontstoren door de wateraders, aardebreuklijnen en electro-smog aan te pakken. Ik ben mijn lichaam weer gaan ontgiften, maar wat voor mij het krachtigste aanvoelde was, dat ik door middel van Silva Mind en Reiki, mijn lichaam letterlijk opdracht gaf zich zelf te healen en mijn lichaam te VERTOUWEN.
Toen ik mijn bloed weer op liet meten, was de radioactieve waarde, gezakt naar 11% !!!

Dementie en Herseninfarct.

13-03-2012

Aan Xanturius heb ik ooit eens gevraagd, hoe de Spirituele wereld over dementie dacht. Hij vertelde mij, dat voor de naaste familieleden, dementie veel negatiever wordt ervaren dan voor de dementerende zelf. Heel simpel gezegd, trekt het mentale lichaam zich steeds meer terug uit het fysieke lichaam. Eigenlijk is dit juist een hele zachte overgang naar de uiteindelijke fysieke dood.
Het etherische en vaak ook emotionele lichaam verblijft veelal in hogere dimensies. Dementeren komt vaker voor bij bèta mensen of mensen die veel in hun denken zitten en daarom kan dementie, juist een zware doodsstrijd voorkomen. Xanturius benadrukte dat het belangrijk is, zacht met dementerenden om te gaan, inderdaad net als met kleine kinderen. Dus niet boos worden als ze zich bevuilen en ergeren als ze (voor jouw perceptie) verward overkomen.
Omdat mijn schoonmoeder, amper een jaar geleden een herseninfarct heeft gekregen, heb ik hier met Xantirius ook over gecommuniceerd. Mijn schoonmoeder werd verlamd aan de rechterkant van haar lichaam. Deze kant staat in verbinding met de linker hersenhelft (onder andere spraak en analyse). Ik zelf ben veel meer telepathisch met haar gaan communiceren. Ook zag ik, dat bij haar, haar geest zich regelmatig en in “golven” terugtrok. De ene keer was ze heel ver weg en dan weer heel aanwezig.
Net na het infarct leek het voor de familie overduidelijk, dat ze het niet meer lang zou maken. Maar nu lijkt het wel alsof ze de beslissing heeft genomen, voorlopig nog wel in de aardse contreien te blijven. Ze voelt dat de familie van haar houdt én respecteert, of ze er nu voor kiest om over te gaan of niet.
Xantirius zei, dat op ziele-niveau deze aardse ervaringen, bewust worden aangetrokken om wat voor reden dan ook. En ook al begrijpen wij die redenen niet, het belangrijk is om wel compassie te hebben, maar vooral niet te gaan mee-lijden. Meelijden verlaagt namelijk de trilling van alle betrokkenen.

Zelfmoord en Psychose.

12-03-2012

Het één sluit het ander hier niet uit. Zelf heb ik, drie pogingen tot zelfmoord gepleegd. Alle drie kwamen ze vanuit een laag zelfbeeld, depressie en/of psychose.

De eerste keer was ik vijftien jaar. Een puber. Ik had een negatief beeld over de wereld, ons gezin en over mijzelf. Ik wilde helemaal niet dood, maar het was meer een gefrustreerde aanklacht tegen alles en iedereen en de onrechtvaardigheid in het algemeen in de wereld. Eigenlijk wilde ik vooral met rust gelaten worden in mijn “beleefwereld”. Vooral, omdat ik het allemaal heus wel zag, voelde en wist. Ik zag, voelde en wist zelfs meer dan de meeste mensen om mij heen. Een echt Indigo kind dus. Ik wist ook niet om te gaan met die overgevoeligheid en zogenaamde “para” normale vermogens. Een oppervlakkig en op uiterlijk gebaseerd deel van mij paste zich aan, ten koste van mijn ware ik.
Dit spel van aanpassing heb ik overigens tientallen jaren lang vol gehouden en ja, altijd ten koste van mijn ware ik. Enfin, na allerlei pillen geslikt te hebben, heb ik voortdurend moeten overgeven en was ik dagenlang ziek. Iedereen dacht dat ik “gewoon” ziek was, maar vooral van onder andere mijn moeder voelde ik dat zij “wist”. In ieder geval werd ik daarna door mijn omgeving met rust gelaten.

De tweede keer, gebeurde vanuit wat de “reguliere” psychiatrie een psychose zou noemen. Nu was ik 29 jaar oud en woonde in Turijn in Italië. Hier kon ik niet met zielepijn omgaan, stond open voor rituelen van zwarte en rode magie en had vaak contact met de lagere astrale werelden. Ook dit keer wilde ik eigenlijk niet echt dood, maar was die zielepijn zo ondraaglijk, dat ik dacht dat door fysieke pijn te ondervinden, het misschien draaglijker zou kunnen worden.
En of ik fysieke pijn heb ondervonden. Nadat ik weer allerlei pillen had ingenomen, hebben ze mij in het ziekenhuis een maagspoeling gegeven. Ik werd vastgehouden door drie verpleegsters en heel ruw, duwde een vierde, een slang door mijn strot. En ik mocht me niet aanstellen, want het was mijn eigen schuld. Na nog 24 uur (wat een eeuwigheid duurde) in het ziekenhuis gelegen te hebben, alleen maar overgeven, een éénrichtings gesprek met een psycholoog, werd ik eindelijk uit het ziekenhuis ontslagen.
Toen ik thuis kwam, kon ik mijzelf in de spiegel bekijken en kwam ik tot de conclusie: “Nou Maureen, zóveel geef jij dus om jezelf!”. Ik moest heel diep gaan om mijzelf weer op de eerste plaats te zetten en dat heb ik toen ook meteen gedaan.

De derde keer gebeurde in 1993. Ik was net weer teruggegaan van Italië naar Nederland. Mijn ex had mij wederom bedrogen. Hij is een narcistische persoonlijkheid en ik kon niet meer omgaan met zijn leugens, manipulaties en wreedheid. Onze dochter was drie jaar oud toen ik terugkwam. In Nederland, kreeg ik het onbegrip van mijn omgeving te verduren (op die van mijn ouders na, want vooral mijn vader “wist” al lang).
Iedereen die een relatie heeft gehad met een narcistische persoonlijkheid weet, hoe moeilijk het is, de “omgeving” te laten begrijpen, dat het vaak innemende gedrag van de narcist, in schril contrast staat met zijn of haar gedrag in de persoonlijke relatie.
Wederom laag zelfbeeld en depressie. Ik was vooral boos op mijzelf, dat ik met mijn zogenaamde mensenkennis er toch zo naïef ingestonken was.
Terug in Nederland, zwaar depressief, wilde ik dit keer wél echt dood. Ik begon manieren te verzinnen, hoe ik mijzelf het beste van mijn leven kon nemen, maar toen ik manieren ging bedenken hoe ik ook mijn dochter kon meenemen, kwam ik gelukkig met een schok weer terug in de realiteit. Hoe kon ik mijn puur en lief kind zoiets aandoen?! Ik schrok zo van mijzelf, dat ik professionele hulp ging vragen bij het RIAGG. Gelukkig weigerde ik alle “antidepressiva” en zogenaamde geneesmiddelen troep.
Ik kwam ook uit deze depressie en nu zelfs sterker dan ooit. Ik wist nu dat ik mijn eigen werkelijkheid creëerde en dat ik mijzelf en niemand anders daarvoor verantwoordelijk kon stellen. Ik maakte contact met God en zei Hem, “Nou God, de volgende man die in mijn leven komt, moet deze eigenschappen hebben: intelligent, humoristisch, goedaardig en sportief. Liefst blond haar en blauwe ogen en niet onbemiddeld. Voor minder doe ik het niet!”
Een half jaar later kwam deze man op mijn pad met alle gevraagde eigenschappen! Hij is nu al 15 jaar mijn echtgenoot.

Abortus.

12-03-2012

Zelf heb ik vrijwillig en uit eigen keuze, op mijn negentiende een abortus ondergaan. Ik was net een jaar getrouwd en had (volgens mijn familie, vrienden en (ex)echtgenoot) eigenlijk geen echte reden om een abortus te laten doen. Verstandelijk gaf ik hen ook gelijk (waardoor ik heel lang een schuldgevoel heb gehad), maar mijn gevoel zei mij dat ik absoluut geen kind wilde op dat moment.
Toch had ik tijdens en na de abortus geen negatieve emoties. Later kreeg ik “door” dat het een jongetje was. Ik heb hem de naam Levi gegeven en “voelde”, dat hij toch bij mij was en ook gewoon “opgroeide”. Levi voelde zachtaardig, beminnelijk en wijs. Hoe “ouder” hij werd, hoe minder ik hem begon te voelen.
Pas 32 jaar later, tijdens een ademseminar met mijn ex-man, zag ik Levi. Hij zag er inderdaad uit als een jongeman van ongeveer 32 jaar en in de kracht van zijn “leven”. Levi was gespierd, slank, heel mooi en had lang zwart haar. Hij leek op een indiaan. Hij vertelde mijn ex-man en mij dat ik mijn schuldgevoel en mijn ex-man zijn boosheid naar mij over de abortus, konden loslaten. Hij vertelde dat Zielen, ten allen tijde konden kiezen, wel of niet geboren te willen worden. Het was in eerste instantie dus zíjn keuze. Het zou voor ons goed zijn te accepteren, dat alles gebeurt, om de juiste reden, op het juiste moment.
Vaak begrijp je pas jaren (in mijn geval tientallen jaren) later het waarom van die specifieke Ziele-ervaring. Ik wist dat ik Levi, hierna niet meer terug zou zien, het voelde alsof hij in liefde nog even “afscheid” van ons kwam nemen, zodat hij en ook wij verder konden gaan.

Harttransplantatie.

12-03-2012

Zomer 2001 kreeg ik alarmerend telefoontje vanuit Italië. Mijn ex had een zware hartaanval gehad, we moesten met het ergste rekening houden. Hij zou, klaargemaakt worden voor harttransplantatie. Omdat mijn ex, de biologische vader van mijn dochter is en wij inderdaad met het ergste rekening hielden, vertokken wij zo spoedig mogelijk naar Milaan.
In het ziekenhuis aangekomen zagen wij dat hij, op allerlei apparatuur aangesloten was. Hij kon gewoon met ons praten, maar mocht niet moe of emotioneel worden. Hij vertelde me, dat hij heel erg twijfelde over een harttransplantatie en vroeg me of ik advies kon vragen aan mijn gidsen. Dat heb ik die nacht gedaan.
De volgende dag, kon ik hem hun volgende advies doorgeven: “Als hij het volste vertrouwen heeft in wat hij al intuïtief voelt, dan kunnen er wonderen gebeuren”.
Dit was het enige wat ik hem doorgaf, wetende dat alléén hij de verantwoordelijkheid en de keuze had. Hij keek bij dit advies van mijn gidsen, alsof hij dit antwoord al verwacht had en zei me, dat dit inderdaad zijn intuïtie bevestigde, maar dat hij geworsteld had, zijn intuïtie te vertrouwen.
Ondanks protest en tegenwerking van familie en het ziekenhuis, heeft hij toch de harttransplantatie geweigerd. Hij heeft later een defilibrator ingeplant gekregen en tot ongeloof van de hartchirurgen, zijn hartfunctie met 35% omhoog gebracht.
Nu, elf jaar later, leeft hij nog steeds en het ziet er naar uit, dat hij heel oud kan worden.

 

Channeling, Mediumschap en NWO.

11-03-2012

Dit specifieke artikel stond eigenlijk al jaren “Under Construction” op mijn ATAGHAR site. Nu kan ik hier kort over zijn, omdat in de channeling “Vragen aan Ashtar” van januari 2012 Ashtar duidelijk uitlegt dat wij allen kanalen zijn en voortdurend kanaliseren met Multi-dimensies.
Waarschijnlijk heb ik zelf heel erg lang oordeel en kritiek op het zogenaamde “channelen” en ook het “mediumschap” gehad. Het “ik zie, ik zie, wat jij niet ziet” syndroom. Nu weet ik, nadat ik oordeel en kritiek heb losgelaten, dat wij allemaal inderdaad kanalen en daardoor een medium zijn van ingaande en uitgaande informatie. Elk medium (iedereen dus) heeft zijn specifieke kwaliteit en beperking, maar bijvoorbeeld jouw beperking is iemand anders zijn kwaliteit en ook andersom.
Als wij dus allen samenkomen, delen en kwaliteiten bundelen, ja dan zijn we in “momentum” inderdaad “Één in Verscheidenheid” en kunnen we die “New World Organisation” oftewel “Nieuwe Wereld Orgaan (medium) bundeling” in vijf-D of hoger manifesteren.

 

Perceptie en Discriminatie.

11-03-2012

Het is inderdaad al vaker gezegd. Elk wezen heeft zijn eigen, persoonlijke perceptie van waarheid. De perceptie veranderd voortdurend, maar is wel “gebonden” aan een ervaringswereld oftewel dimensie.
Dieren en kleine kinderen (tot ± 4 jaar) verblijven in hun dagbewustzijn in de Alpha staat. Deze staat van zijn, zit tussen Bèta (mentaal) en Thèta (diepe ontspanning en/of droomstaat) in. Alpha is ook de staat van bijvoorbeeld ontspanning, fantasie, creatie, hoge pijngrens, healing, intuïtie en helderziendheid. In Alpha, is je ervaringswereld het eeuwige nu.
Er zijn nog zogenaamde “primitieve” stammen, waarin ook de volwassenen overdag in de Alpha staat verblijven. Er is een stam die zo in het nu leeft, dat zij zelfs geen verbale uitdrukking hebben voor woorden zoals “morgen” of “toekomst”.
In onze westerse samenleving gaan, kleine kinderen meestal vanaf vier jaar, naar groep 1, of de “grote school”. Helaas, zo snel mogelijk wordt hun Bèta staat gestimuleerd en ook, het proces van discriminatie of eenvoudig gezegd onderscheid maken.
Van jongs af aan wordt dat discrimineren dan weer gemanipuleerd door onder andere technieken zoals “Subliminal Messages” en “Mind Control”. Dit natuurlijk ten voordele, van de “New World Order” agenda, die als hoofdpunt heeft, houd de massa slaafs en onbewust.
Gelukkig worden wij juist “en masse” wakker mede dank zij de “wake-up call” van onze eigen Hogere Zelven en de Galactische Federatie van Lichtwerelden. Onze perceptie maakt nu zo’n snelle en heftige verandering door als nooit tevoren in de geschiedenis van de mensheid, dat onderscheid maken aan het veranderen is in Eenheid in Verscheidenheid. Dankzij de Lichtdragers, Indigo en Kristalkinderen zal onze beleefwereld (vijfde dimensie) nu meer en meer in Alpha en Thèta plaatsvinden.

De Honderdste Aap.

Oktober 2009

Alles gebeurt om de juiste reden, op het juiste moment.
Toeval bestaat niet. Het is geen toeval, dat Richard en ik een nummer hebben geschreven en performed over communicatie. Het is geen toeval, dat het vandaag internationale dierendag is en dat deze lezing “De Honderdste Aap” heet.
Onderzoekers hebben bevonden, dat ooit door één aap in een geïsoleerde leefomgeving, die een oplossing vond, door een zanderige aardappel, eetbaar te maken, dit door de aardappel eerst in water te spoelen en dat dit door alle apen in die geïsoleerde leefomgeving werd nagedaan, maar ook en tegelijkertijd door apen op een ander eiland, land en continent! Dit wordt het “Honderdste Aap” effect genoemd. De wetenschappers vroegen zich af, hoe het kwam dat deze apen zich vrijwel tegelijkertijd bewust werden van een handeling die hun voordeel zou opleveren. Waar het om gaat is dat bewustwording, bewustzijnsverhoging en communicatie, alle beperkingen van tijd, afstand en materie overstijgt in een morfogenetisch veld. Ofwel; wij worden allemaal aangeraakt!
Wanneer? Antwoord: wanneer jij maar wilt! Jij bent zelf de tijdmeester.
Door wie? Antwoord: door God of het Al Wat Is in jou en om jou.
Waarom? Antwoord: omdat het jouw Hoogste Goed dient én dat van de Mensheid, het dieren-, planten- en mineralenrijk. Moeder Gaja én ons Zonnestelsel, de Melkweg en het Universum, onze Intergalactische Familie en de Engelen Realms.
Eenheid in verscheidenheid. Eenheidsbewustzijn. Multidimensioneel bewustzijn. Bewustzijnsverhoging. Het kwartje valt.
Voelt het goed, ga ervoor, uit een duidelijk ja.
Voelt het niet goed, laat het dan los, uit een duidelijk nee.
Kies!
Als je het “nog even” niet weet, laat er dan tijd overheen gaan. Sommige mensen blijven hun hele leven in de “ik weet het nog even niet” of “ik kan nog even geen keuze maken” energie. Zij laten liever anderen voor hen kiezen. Ook dat is een keuze. Jij bent altijd zelf verantwoordelijk.
In het grote geheel, bestaat er geen goed en geen kwaad. Alleen maar het “Dat Wat Het Is”.
Oordelen, beoordelen, veroordelen.
Denken, bedenken, verdenken, gedenken.
Weten, geweten, betweten.
Ontdekken, bedekken, toedekken, dekken.
Nultijd, altijd, tijd, lineaire tijd, concentrische tijd, de hoogste tijd, Mayatijd, tijdsgeest, tijdbom, atoomtijd.
Inademing, uitademing.
Het is er wel, het is er niet. Is dat zo? Kan iets, niet zijn? Of is dat een persoonlijke perceptie van dat moment?
Kunnen wij elkaar toestaan, door elkaars ogen te kijken, door elkaars hart te voelen, elkaars perceptie te ervaren, elkaars gedachten te lezen?
En hoeveel oordelen, beoordelen en veroordelen zit daar dan bij? En hoeveel ego? En hoeveel onvoorwaardelijke liefde?
Waarom gaat iets kapot, geeft iets de geest?
Waarom gaan wij kapot, geven wij de geest?
Cycli, cycli, cycli. Grote en kleine. Op kwantum niveau, op universum niveau “and beyond”.
Wij gaan van of … of … of … bewustzijn naar en … en … en … en ook … ook … ook … ook … bewustzijn!
In je vraag zit je antwoord al besloten. In de kip zit het ei al besloten en in het ei de kip.
In het zaadje, de ster en in de ster het zaadje. Yin en Yang. Grootsheid in het kleine. Licht in duisternis. Goddelijkheid in angst, verdriet of pijn. Leven in dood. Cycli, cycli, cycli. Inademing en uitademing.
Waarmee, waarvoor, waarom en met wie willen wij onszelf identificeren?
Waar hebben wij zin in? Zinneprikkeling, bezinning, zinsbedrog, zinloosheid of onzin. Leven, beleven, medeleven, lef, vorig leven, herleven, levenloos, leve na de dood, levensmoe.
Commune, communiteit, commotie, communiceren … communiceren, bovenal … communiceren!
In de kwantum fysica, communiceert de kwanta (de hoeveelheid), met de onderzoeker (de wetenschapper). Hoe de kwanta zich zal gedragen, hangt af van de door middel van communicatie overgebrachte perceptie van de onderzoeker. Een helderziende, -voelende, -wetende, kan alleen maar dat zien, voelen of weten, wat een individu of organisatie op multidimensioneel niveau wil laten zien, voelen of weten door middel van multidimensionele communicatie.
Materie communiceert met materie. Al-Tijd.
Verander van kleur, wanneer je maar wilt. Je kunt elke kleur zijn en kleurloos. Je kunt je wezen, laten zien, voelen, horen en tegelijkertijd onzichtbaar, onvoelbaar of onhoorbaar zijn. Je kunt ook, gewoon maar zijn, wetend en vertrouwend, dat alles wat je nodig hebt, er altijd al was. Al-Tijd.
Dat alles wat jij denkt te moeten weten, dat jij dat altijd al geweten hebt. Al-Tijd.
Jij bent de Creator en het gecreëerde, tegelijkertijd.
De Alfa en de Omega.
De “Honderdste Aap”, die zichzelf toestaat bewust te worden voor zijn persoonlijke Hoogste Goed en tegelijkertijd, het Hoogste Goed van de groep.
Bewust-Zijn in Eenheidsbewustzijn!
Wees de Ervaring, de Bewustwording, de Verandering, de Verantwoording, de Creatie en de Ascentie.
Toen wij ons van de Bron verwijderden (de uitademing van God) omdat wij onszelf door alle dimensies wilden ervaren tot en met de zwartste, diepste en zwaarste materie, trokken wij een Morfogenetisch Veld aan, dat ons letterlijk en figuurlijk, alle hoeken en uithoeken van dat Veld lieten zien, ons de shit in trok. Het Lucifer Experiment! Het doel van dit experiment was, om te kijken of wij ons nu zouden kunnen herinneren, wie wij zijn en waar wij vandaan kwamen.
De kritieke massa is al bereikt. De “Honderdste Aap”.
We gaan terug naar de Bron en zijn al bezig met de inademing van God. Zegt het voort!!!
Communiceer, met de allerkleinste kwanta in je en het aller, allergrootste om je.
Alles wat je kunt bedenken, creëren en over kunt fantaseren, is een mogelijke waar -of werkelijkheid in welke dimensie dan ook. Kies maar!
De droom is geen bedrog.
Science-fiction is geen fictie!
Fantasieland is een Morfogenetisch veld waar alle sprookjes, mythen en legenden waar zijn. Waar wij heersen of overheerst worden. Waar wij eten of opgegeten worden. Waar wij haat uitzaaien of vrede stichten. Waar de “Honderdste Aap” in ons, zin had in een zandloze aardappel.
Kies!!!
Kiestoon … biep … biep … biep ……..

Namasté,

Maureen Constanda van Gurchom

Beschuldigingen van een “Lichtwerker/Medium”.

December 2007

Alhoewel ik met mijn channelings/artikelen nog niet “bij” ben, om het zo spoedig mogelijk op mijn site te zetten, leek het volgende niet op zijn op beurt te willen wachten.
In mijn praktijk, maak ik steeds meer mee, dat Lichtwerkers worden “aangevallen” door andere Lichtwerkers. Nu maak ik hier een kanttekening bij, dat voor mij een Lichtwerker, iemand is, die leeft en beleeft vanuit zijn Essentie en daardoor Licht verspreidt. Licht trekt aan. Hoe feller je straalt, hoe meer duisternis wijkt of naar de oppervlakte komt om “verlicht” te willen worden. In jezelf, om je heen, in anderen. Je hoeft zelfs niet eens “bewust” Spiritueel te zijn of een “New Age” beweging aan te hangen, om “Licht” te verspreiden. Je hoeft niet wéér met een dure cursus te beginnen om aan het eind daarvan, geïnitieerd te worden en dan “pas”! officieel Lichtwerker te zijn. Breng alle bla bla terug naar Essentie, naar Eenvoud, naar LIEFDE. Dit lijkt eenvoudig en dat is het ook. Kijk in de ogen van je medemens en kies ervoor om het Goddelijke in de ander te willen zien en te ervaren.
Om terug te komen, op aanvallen/beschuldigingen van Lichtwerkers, waar ik overigens zelf ook niet van gespeend ben gebleven, weet ik, dat het -Zonder Oordeel Zijn- in het Hier en Nu, je lichtfrequentie zal verhogen en expanderen. Door een lichtwerker/medium werd ook ik recent nog “aangevallen” dat ik haar als agressor in een vorig leven meer dan onheus behandeld had. (Wij zijn in onze vorige èn interplanetaire levens, allemaal, niemand uitgezonderd, een agressor en een slachtoffer geweest.) Aangezien alleen maar het hier en nu belangrijk is, kaatste ik, helaas voor het medium, haar boosheid, frustratie naar haar terug (spiegeltechniek). Ik bleef in het Hier en Nu, in mijn kracht en in mijn liefde en ik bleef mij focussen op haar kwaliteiten. Wel heb ik mij fysiek teruggetrokken om de “gemoederen” in 3D wat te laten bedaren.
Met heel veel lichtwerkers die hun hoofd bibberend boven het maaiveld uitstaken en begonnen te channelen, werd door andere “vergevorderde” lichtwerkers korte metten gemaakt, omdat hun channelings niet zuiver waren. Iedereen kan putten uit de “Akasha-Kronieken”, Internet, Bibliotheken, Media of wat voor Kanaal (Channel) dan ook. Informatie is alom tegenwoordig en Multi-Dimensioneel. Kies daaruit wat voor jou persoonlijk goed voelt en ben je ervan bewust, dat wat voor jou goed voelt, dat voor een ander niet goed hoeft te voelen, zonder oordeel daarover. Een kanaal is een kanaal, persoonsgebonden en egogekleurd. Jij hebt de keuze, niet of het zuiver of goed genoeg is, maar of het al dan niet met jou resoneert!
Dus Lichtwerkers, Mediums, etc. (Dit geldt ook voor mijzelf), voel jezelf niet beter dan wie dan ook. Als je helder ziet, voelt, weet of hoort, behoor jij niet tot een “Elite” groep. Alle puzzelstukjes zijn even groot in het Al Wat Is. Wat hen onderscheidt is hun kleurverschil. De Mutli-Dimensionele puzzel van ervaringen, de ene keer zwart of grijs of rood of wit of wat voor kleur dan ook. Wil je jouw plaats innemen, jouw kleur bekennen, delen, be-leven, creëren? Wat let je …? Wil je weten, waar jouw puzzelstukje past, door andere stukjes te onderzoeken (passen of meten), doe dat dan. Door het zoeken naar die stukjes die bij je passen, kom je eerst nog een heleboel stukjes tegen die niet op jou aansluiten in dat grote geheel. Jij legt ze zonder oordeel opzij en gaat verder, zoekend, belevend, bewustwordend, delend en cocreërend.
Deze eonen oude wijsheid blijft actueel; Kies om te focussen op schoonheid, liefde, in jezelf en Alles en Iedereen om je heen!
“Jij”, hoeft alleen maar “Jij” te zijn, dan worden die “Zij”s, “Wij”s en “Wij” worden “Alles”!

Namasté,

Maureen Constanda van Gurchom

Intuïtie, Overheid en Systemen.

Januari 2008

Het nieuwe jaar is begonnen, 2008, een 1 jaar. Ook al kan je nog de laatste fysieke en emotionele stuiptrekkingen ervaren van het 9 jaar (2007) van loslaten en verandering, weet en accepteer, dat dat nog zijn oorzaak heeft in de onthoudingsverschijnselen die horen bij jouw Ascentieproces.
In mijn praktijk ontvang ik cliëntèle, die bestaat uit alle lagen van de bevolking. Toch, verzuchten ze allemaal, ”Wat is er veel gebeurd en veranderd in het afgelopen jaar.” en “Hoe snel, sneller, snelst zijn de dingen veranderd.” De top attracties van Disneyland of Six Flags zijn niets, vergeleken bij de duizelingwekkende overgave aan het Ascentieproces! Dag -en nachtbewustzijn vloeien in elkaar over. Droom en werkelijkheid vloeien in elkaar over. Lineaire tijd is overgegaan in concentrische tijd. De Revolutie van het Hart is gaande!
De Waarheid van een jaar geleden, is niet meer de waarheid van Nu. We hadden de moed om ons hoofd boven het maaiveld uit te steken en ook al was die aftstand van hoofd naar hoofd in aanvang groot, de hoofden poppen nu steeds dichter om ons heen omhoog. Wij kunnen elkaar aankijken en automatisch volgt die herkenning van Zielefamilie.
En dit alleen maar, omdat we zijn gaan vertrouwen op onze intuïtie. Hoe meer we vertrouwden, hoe meer we voelden dat we hulp kregen. Hulp in het wegnemen van de sluiers en betonplaten. Hulp in het opnieuw verbinding maken (Reconnection) met onze Hogere Zelven, Zielefamilie, Galactische Zusters en Broeders en Engelenrijken.
Als je even stilstaat (heel even maar) en terugkijkt naar hoe je intuïtie je leidde om anders te kijken naar de politieke structuren, overheids -en economische systemen en de media wereldwijd, dan voel je dat er iets veranderd is. Ook al wankelen deze structuren en systemen op hun grondvesten van “oude” energie en komen sommige structuren en systemen met donderend geraas (net als de Twin Towers) naar beneden. Weet, dat dit wel op die manier in deze overgangstijd moest gebeuren. Voor de bewustzijnsverhoging van de mensheid op Aarde. Zodat moeder Aarde en haar bewoners, nu kunnen Ascenderen en haar plaats (puzzelstukje) kan innemen in de vijfde dimensie, tussen de andere Galactische Werelden.
Als je intuïtie je vertelt; “Ik weet niet waarom, maar hier klopt iets niet.”, stuur er dan licht naar toe, dan help je mee, om “dat wat niet klopt” te transformeren zelfs als die situatie in het verleden heeft plaatsgevonden, stuur er alsnog licht (Nieuwe Energie) naar toe.
Intuïtief klopte er iets niet toen ik: de reactie van President Bush zag op 11-9-2001, terwijl hij schoolkinderen aan het voorlezen was;

de manier waarop de Twin Towers ineenstorten zag;

keek naar de invasie in Afghanistan;

keek naar de oorlog in Irak;

keek naar de moord op Pim Fortuyn;

het nieuws zag van de dood van Lady Diana;

het nieuws hoorde over de dood van Duisenberg;

het nieuws las dat eigenaars van mobiele telefoons opgespoord kunnen worden op hun aanwezigheid bij plaats-delicten;

zag hoe traag de hulp op gang kwam voor slachtoffers van watersnoodrampen in het algemeen en wereldwijd;

hoorde over N.E.S.A.R.A., Iluminatie, New World Order, Haarp, Echelon en Sublimal Messages;

de rastervormige vluchten van de luchtmacht, die chemtrails achterlieten, aanschouwde;

voelde hoe de media ons bang maakte voor terroristendreiging;

voelde hoe wij bang werden gemaakt voor ziekte, rampspoed, oorlogsdreiging, global warming, etc., etc., etc.

Intuïtief, alhoewel begon ik ook op een andere manier te kijken en te luisteren. Alles wat mij in eerste instantie angst aanjoeg of kwaad maakte, transformeerde ik, door er liefde en licht naar toe te sturen. Ook al is het maar één door ziekte geveld familielid of duizenden slachtoffers van natuurrampen. Ook al is het maar een handvol kwaadwillende regeringsleiders of miljoenen slaafse en onbewuste burgers, Ook al is het maar één 3e dimensie planeet of 200 biljoen Galaxies.
Bewustwording maakt je vrij.
Liefde maakt je vrij.

Namasté,

Maureen Constanda van Gurchom

Negatieve Reacties als Eye-openers.

Wat doe je met negatieve reacties?
Of nog belangrijker:
Wat doen negatieve reacties van anderen met je?

Ga je je naar hen voegen?
Verdedig je je? Verontschuldig je je?
Voel je je uit het veld geslagen, je energie slinken en je enthousiasme verdwijnen?

Of:

Kan jij negatieve reacties zien als mogelijke eye-openers en dat alles een wisselwerking heeft

dat je je bewust mag worden van andere waarheden

dat je daarna de keuze hebt

om het eenvoudig naast je neer te leggen, los te laten, voor kennisgeving aan te nemen en de negatieve lading voor jou op z’n minst te neutraliseren.

een dialoog aan te gaan, uitleg te verschaffen en in je kracht te blijven.

Als negatieve reacties aantijgingen of aanvallen worden, pareer die dan met liefdevolle gedachten, moeilijk, maar mogelijk. Meestal koos ik voor mogelijkheid 2. Daaraan vooraf gingen vaak slapeloze nachten. Toch zei mijn gevoel toen, de dialoog en uitleg aan te gaan, maar in mijn kracht te blijven. Ik heb daar nog steeds een goed gevoel over.

Toen ik kort geleden, na een negatieve reactie van een ander, voor de keuze 1 of 2 stond, zei m’n gevoel 1 en mijn verstand 2. Na weer een nachtje malen vroeg ik mijn Spirituele Gids Xantirius om hulp. Zijn antwoord was verbluffend eenvoudig, humoristisch en kalmerend tegelijk: “Geef het geen aandacht, what else ?!

Namasté,

Maureen Constanda van Gurchom

Negatief Geladen Waarheden.

Momenteel hier in 3D op aarde worden we overstelpt en bang gemaakt voor “negatief” geladen waarheden, zoals:
New World Order

H.A.A.R.P.

ECHELON

9/11

Chemtrails

Cover-ups

Terrorisme

Subliminal messages

Bohemian Groove

Reptilians

Greys

Slechte gezondheidszorg

Slecht onderwijs en educatie

Toenemende armoede

Politieke onwil (Pim Fortuijn)

Toenemende verslavingen

Vergiftigde natuur

Toenemende natuurrampen (sinds 1975 met 600%)

Wat kan jij! Hier aan doen?
Het is goed om je hiervan eerst bewust te worden maar wees er niet bang voor. Het is goed om de mensen om je heen te helpen om zich bewust te worden, maar jaag ze geen angst aan. Want juist die afwezigheid van angst geeft je de kracht, de meest negatieve situaties om te buigen, de veranderingen te creëren in dat wat het hoogste goed is voor de mensheid op aarde, voor Moeder Aarde en de Galaxy.

Focus op het werk van de “klokkeluiders” of nog beter, heb jij de kwaliteit van een “klokkeluider” sluit je dan bij die steeds groter wordende groep aan.
Focus op het werk van de “White Knights”, dit zijn lichtwerkers op sleutelposities tussen de Illuminatie en New World Order die hun politieke missie “undercover” ten voordele van de algehele mensheid voortbrengen.

Zeg nee, tegen het zoveelste antibiotica recept dat je dokter je voorschrijft. Eis verantwoording van doktoren, leraren, specialisten, politici, religieuze leiders, wetenschappers en journalisten. Of sluit je aan bij het steeds groter wordende leger van “White Knights”, “Klokkeluiders”, “Ecologen”, “Vrije Energie Gebruikers, “Artiesten”, “Acteurs”,”Filosofen”, “Antroposofen”, Homeopaten, Sjamanen, die, ieder met zijn eigen specifieke kwaliteit, gaan voor het hoogste goed van de mensheid. Hoe weet je, wie de goeien of de slechten zijn? Dat weet je niet, dat voel je d.m.v. je intuïtie met heel je hart.

Namasté,

Maureen Constanda van Gurchom

Verander (Creëer) je Eigen Waar-(Werkelijkheid).

Als je op een gegeven moment in je 3D leven de keuze maakt om te willen resoneren met dat wat jouw hoogste goed dient, zullen je waarheden overeenkomstig veranderen. Je zult steeds meer liefde, schoonheid, overvloed, humor, passie, harmonie, licht en kracht gaan ervaren. Dit lag altijd al binnen je bereik, alleen had je er niet voor gekozen. Om zoveel mogelijk Positief Potentieel in je ervaringswereld te brengen, moet je zoveel mogelijk negatief potentieel loslaten. Negatief potentieel zijn b.v. alle overtuigingen die beginnen met:
Ik kan niet

Ja, maar

Het lukt me niet om

Ik voel me verplicht om

Ik voel me schuldig over

Ik wil niet

Ik haat

Ik erger me aan

Niemand luistert

Niemand heeft begrip voor

Zij willen dat ik

Zij vinden dat ik

Zij denken dat ik

Zij zeggen dat ik

Etcetera, etcetera, etcetera…

Kijk ook eens naar alibi’s zoals:
Geen geld voor

Geen tijd om

Te moe voor

Te ziek om

Geen zin in

Eigelijk zijn alibi’s neutraal. Als je er met humor naar kijk, kunnen ze een positieve lading krijgen, want alibi’s zowel als beperkingen zijn tegelijkertijd “eyeopeners” oftewel bewustzijnsverhogende factoren.

Bijvoorbeeld:
Achteraf ben ik eigenlijk blij dat mijn man me bedrogen heeft, anders was ik mijn ware Jacob nu niet tegengekomen.

Door die ziekte ben ik me ervan bewust geworden dat ik kwaliteiten bezit die ik niet dacht te hebben

Juist door het gebrek aan geld kreeg ik de les in nederigheid om mijn trots opzij te zetten en hulp te vragen

Net op het moment dat ik het leven werkelijk niet meer zag zitten en er uit wilde stappen, voelde ik dat er liefdevolle wezens waren die mij de kracht gaven om de toen voor mij juiste beslissing te nemen.

Kortom, verander (creëer) je eigen waar- (werkelijk-) heid.

P.S. en als het effe kan , doe dit dan met humor en passie “La Vita e Bella”.

Hier een eenvoudige affirmatie die ik elke dag gebruik èn die echt werkt:
Ik ben liefde, kracht, gezondheid, overvloed, humor, passie, vertrouwen en wijsheid

Ik denk liefde, kracht, gezondheid, overvloed, humor, passie, vertrouwen en wijsheid

Ik trek liefde, kracht, gezondheid, overvloed, humor, passie, vertrouwen en wijsheid aan

Ik straal liefde, kracht, gezondheid, overvloed, humor, passie, vertrouwen en wijsheid uit

Ik ben liefde, kracht, gezondheid, overvloed, humor, passie, vertrouwen en wijsheid

Namasté,

Maureen Constanda van Gurchom

Een Win-Win Situatie.

Ooit werd ik door een familielid beschuldigd, dat ik wist van een misbruik situatie, maar niet de toen nodige stappen ondernam om dit familielid bij te staan. Met dit geval wil ik illustreren, dat waarheden vaak niet parallel lopen of zelfs totaal verschillende richtingen uit kunnen gaan. Ook wil ik onderstrepen, dat ik mijn waarheid hier niet verdedig, net zo min als ik de waarheid van dit familielid aanval. Helaas heeft dit drama mij jarenlang slapeloze nachten gekost, vooral omdat ik zo verschrikkelijk veel van dit familielid houd. Het moeilijkste in het leven vind ik, om juist die mensen los te laten, om wie je het meeste geeft. Dit zijn meestal ouders, kinderen, broers, zusters, opa’s en oma’s en vrienden. In liefde te accepteren dat hun waarheden niet de jouwe hoeven te zijn en andersom. Ook op te passen, jezelf niet te verliezen in een welles-nietes spel of beschuldigingen over en weer van “Jij hebt dat toen gezegd, maar je hebt dat bedoeld” Vanuit onze eigen waarheid bedoelen wij het allemaal goed. In de media, de advocatuur, religie en vooral de politiek, worden waarheden, meestal listig en kundig verdraaid tot “Ik win en jij verliest”, dus oordelende situaties. Gelukkig gebruikt de mensheid steeds meer van hun potentieel zoals telepathie en intuïtie. Dit zijn vooralsnog voor veel mensen in 3D de graadmeters voor waarheidsbeleving. In mijn persoonlijk familiedrama was mijn intuïtie toen en daar, jammer genoeg niet die waarheid, die resoneerde met die van het familielid. Jaren heb ik mijzelf afgevraagd, of het niet beter, respectvoller en/of liefdevoller geweest zou zijn om de “waarheid” van dit familielid, ook voor mijn “waarheid” door te laten gaan. Het zou in ieder geval emotioneel, gemakkelijker geweest zijn. Ik zou lekker in mijn “comfortzone” kunnen blijven zitten door eenvoudigweg te zeggen: “Ja, jij hebt gelijk, jij bent een slachtoffer (dus zielig) en die en die zijn grote smeerlappen. Om jou tevreden te stellen word ik dus ook maar plaatsvervangend kwaad op die slechterikken en zijn wij nu dan weer goede vriendjes?”
Neen, ondanks de pijn en moeite die het me kostte bleef ik in mijn “waarheid, mijn kracht ingegeven door mijn intuïtie. IK KON NIET ANDERS!!!!

Als je je afvraagt, hoe hiermee om te gaan is dit het enige wat voor mij werkelijk werkt. Ik stuur vrijwel dagelijks in meditatie Liefde, Licht en Kracht naar deze en andere intermenselijke drama’s en situaties. Geef dus je kracht nooit weg. Want jouw kracht werkt energie, frequentie verhogend. Hoe meer jij “straalt”, hoe meer de mensen in jouw nabijheid gaan stralen. Zet iedereen om jou heen in hun kracht, dit doe je door naar hun kwaliteiten te kijken en niet naar hun tekortkomingen. Houd ze wel verantwoordelijk, maar oordeel niet over het pad dat zij verkiezen te gaan. Heb compassie (begrip) maar geen medelijden, want dan lijd jij mee. Onthoud, dat negatief potentieel je mee wil laten lijden en positief potentieel je mee wil laten stralen. Positief potentieel is: Expansief in Liefde, Creatie, Passie, Humor en Overvloed (kortom win/win situatie). Negatief potentieel is allesbehalve dat alles!

Namasté,

Maureen Constanda van Gurchom

De Waarheid is, dat Iedereen, een Eigen Persoonlijke en Unieke Waarheid heeft.

“Alles is een illusie”, “Je creëert je eigen werkelijkheid” en “It’s all in the eye of the beholder”.
Dit zijn maar een paar kernachtige uitspraken van o.a. Het Maya-volk, Seth (channeling van Jane Roberts) en wetenschappers van de Quantumtheorie (What the bleep do we know, The Secret, De Dansende Wu-Li Meesters).

Ja leuk, maar wat kan je hiermee. Als kind werd ook ik opgevoed met dooddoeners zoals: “Dromen zijn bedrog”, “Spoken bestaan niet” en “Ach kind, je fantaseert maar wat”.
Ja, ik was een afwezig dagdroomstertje, een slaapwandelaartje, een overgevoelige huilebalk en een boekenwurm, die, als je al eens haar aandacht kon vangen, pittige uitspraken deed. Ik was een angstig, gefrustreerd kind. Het zwarte schaap, het lelijke eendje. Althans, dat was toen mijn werkelijkheid. Een echt Indigo-kind dus. Afijn, je groeit op en je past je aan, want je hebt ondertussen geleerd, dat dàt wat jij ziet, hoort, voelt, ruikt en/of ervaart, anderen niet ervaren (zeggen zij) en jou dus ab- (para?!)normaal maakt in hun ogen.
Inmiddels weet ik dat een steeds groter wordende groep van de mensheid abnormaal en schizofreen is. Tegenwoordige basisschool kinderen worden op zijn minst bestempeld als ADHD-lijders en autistisch. De psychiatrie weet niet meer wat aan te vangen, maar de farmaceutische industrie kan lekker wel zijn (gif) ei kwijt.

Wat is waarheid ??!!
De waarheid is, dat iedereen, een eigen persoonlijke en unieke waarheid heeft. Komt waarheid dan van “ware aard” ? De zoektocht naar je ware aard of Godsvonk? Maar, waarom zoeken als je al bent wat je bent. Oké dan, je ware aard her-inneren. Volgens professor Meester Eckart is de “waarheid”, de eeuwig steeds opnieuw te scheppen en te realiseren “ware aard”. Daar heb je het weer, realiseren is het waar laten worden van iets waars ?!!!
En wiens “ware aard”, die van God of die van jou? Ja, we komen al dichterbij. Wij zijn dus Godsvonken die de ware aard van God beleven, ervaren èn creëren in het AL DAT IS. Je creëert, je er-vaart en je be-leeft je eigen werkelijkheid. Hier maak ik nog een kanttekening bij, dat jij ook ten allen tijde ver-antwoordelijk bent voor jouw eigen werkelijkheid, want jouw verantwoording over jouw waar- of werkelijkheid is ook jouw meesterschap over jouw waar- of werkelijkheid. Waar ik dus naar kijk, mij op richt of focus, geef ik aandacht, dus energie. Energetische creatie wordt zichtbaar, of voelbaar, of hoorbaar of ruikbaar hier in mijn derde dimensie. Ai, hadden ze toch gelijk en “zag ik spoken”, “zag ik ze vliegen” ?!
Ja, in hun waarheid, hadden zij gelijk. Ik zag “spoken”, ik zag “ze vliegen”. Maar hoe kwam het dan , dat die spoken, elfjes, kaboutertjes, aliens, engeltjes en duiveltjes echt konden praten en mij antwoord konden geven als ik ze iets vroeg?
Inmiddels ben ik er achter gekomen, dat in het AL DAT IS, alles, maar dan ook alles waarover je kunt fantaseren of kunt verzinnen een mogelijke realiteit kan zijn of worden (“Fake it untill you make it” – Joshua Stone).

Al die oneindige mogelijkheden kun je scheppen vanuit je individuele , maar ook je groeps- of zielenbewustzijn. In het AL DAT IS heb je dit gemeen, met al die andere zielen, wezens, engelen en entiteiten. Als je met hen (wie of wat dan ook) kunt resoneren wordt jouw waarheid die van hun en hun waarheid die van jou.

Ja, maar wat kan ik daarmee hier in 3D? Hier in 3D is het allerbelangrijkste te accepteren en te respecteren, dat eenieder een andere waarheid kan hebben die geen weerklank hoeft te vinden bij jouw waarheid. Daarom hoef je een ander niet te overtuigen van jouw waarheid en hoef je ook niet jouw waarheid te verdedigen. Wees krachtig in jouw passie, jouw zijn, in het hier en nu, want waarheden uit het verleden veranderen (ook jouw waarheid). Laat het toe. Kies ervoor om je niet meer schuldig te voelen om iets wat je “fout” hebt gedaan in dit leven of een vorig leven. In het AL DAT IS bestaat er geen goed of fout. Alleen maar wat jij verkiest om te willen ervaren. Haven’t you had enough now? (vraagt God aan Neale D. Walsch)

Kies ervoor om geen slachtofferrol te willen vervullen. Uiteraard geeft het je een goed gevoel, als je gezinsleden, familie, vrienden, kennissen, collega’s, landgenoten, wereldbewoners met jouw waarheid meeresoneren. Maar ook als ze dat niet doen, wat in de praktijk vaker voorkomt en of je nou v.i.p., lichtwerker, politicus, dominee, sjamaan, moslim of boeddhist bent, blijf gecentreerd in jouw waarheid en kracht. Als je diegenen in liefde loslaat die niet met jouw resoneren, komt er ruimte voor hen, die dat wel doen en de kwaliteit en kracht van hen samengebundeld met die van jou gaan al de beperkingen van tijd, ruimte en materie te boven.

Hierbij wil ik ook nog nader toelichten, dat ook de waarheid van een zogenaamde helderziende of toekomstvoorspeller niet met jou overeen hoeft te komen. Zij “lezen” jouw meerdere potentiële scenario’s, maar jij beslist welke van die mogelijkheden jij wilt ervaren in het hier en nu. Sta open voor mogelijkheden maar kies voor dat wat jou hoogste goed nu dient! Jouw waarheid wordt overgebracht d.m.v. jouw intuïtie, jouw gevoel, jouw hart.

Namasté,

Maureen Constanda van Gurchom

Comments are closed.