Channels

Channels

ALL-WAT-IS bestaat uit oneindige “kanalen”. Alle materie is een kanaal. Jij bent een kanaal, ik ben een kanaal, wij zijn allemaal kanalen.

Ik communiceer (kanaliseer) via mijn Hoger Zelf met het dier, plant en cel bewustzijn, met Engelen en Opgevaren Meesters, met buiten -en binnenaardsen, met Arcturiërs, Ashtar en de Galactische Federatie, maar ook met Overgegane Zielen, de Spirit World. Eigenlijk met alles waar ik mijn aandacht op richt.

Natuurlijk doorloop ook ik, het proces van onzekerheid en bewondering, het mens zijn en de Godsvonk zijn. Dat uit zich in mijn vragen als ik channel. De doorgevingen schrijf ik precies zo op zoals ik het heb doorgekregen. Ook al snap ik er op dat moment niet alles van en of ik het nou wel of niet met het doorgegevene eens ben.
Ik respecteer altijd “de bron”, maar ik respecteer nog meer mijzelf om vraagtekens te zetten, bij wat voor mij persoonlijk niet goed voelt, zoals bijvoorbeeld de mensheid angst aanjagen.

De “Masters of Advice” (MOA) is de groep die ik nu dagelijks channel. In deze steeds groter wordende groep en van tijd tot tijd ook wisselende “Masters” bevinden zich onder andere: Aartsengel Michaël, Maria Magdalena, Yeshua Sananda, Lord Ashtar, Loki, Aa-Ken-Dra, Princess Zawinah, Xantirius, Inxhuannae, Malachiël, Lucifer, God en de Buddha.
Zij hebben mij heel mijn leven geinspireerd en bijgestaan tot het krijgen van inzicht ïn de channelings zoals die in de groepen “Multidimensionalieit”, “Wat is Waarheid”, “Reconnection” en “Dromen en Visioenen” staan.

Het belangrijkste wat ik voel bij het channelen, is de Oneindige Wijsheid, Onvoorwaardelijke Liefde, Oordeelloosheid, Humor en bovenal Respect van, ja ook de “Lesser Gods” zoals Loki, Lucifer en Malachiël.
Alle channellings staan op chronologische volgorde.

Comments are closed.