Multidimensional-Life Workshop

Multidimensional-Life Workshop ©

Samenvatting:
De Multidimensional-Life Workshop is voor iedereen, die om wat voor reden dan ook getriggerd wordt, maar zou je kunnen zien als een vervolg op de ATAGHAR workshop. Bij “ATAGHAR” ligt de nadruk op bewustwording en verbinding maken met de Multidimensionele Rijken. Bij “Multidimensional-Life” ligt de nadruk op communicatie en samenwerking met de Multidimensionele Rijken.

Weet dat jij jouw eigen werkelijkheid creëert (altijd). Daarom heb jij daar ook altijd zelf verantwoording over. Al jij jezelf bewust toestaat om te co-creëren met Multidimensionele Wezens, ben jij de Verandering, de Creatie, de Ascentie ten gunste van jezelf, je mede aardbewoners, de buitenaardsen en het AL-WAT-IS.

Op deze workshop, deelt iedereen zijn/haar multidimensionele kwaliteiten. Er wordt mee gewerkt en samengewerkt. Heel belangrijk is creatie in het Hier-En-Nu. Neem jezelf mee, vol humor, passie en creatie. Laat jezelf zien, deel uit en deel mee. Jij bent “Iemand” en kijk naar al die “Iemanden”, die op dezelfde vibratie zitten om “Het Paradijs op Aarde” (5e dimensie) te hercreëren!

Op deze workshop kunnen onder andere aan de orde komen; contact en/of samenwerking met Multidimensionele Wezens zoals bijvoorbeeld:

  • Ashtar, de Arcturiers, de Pleiadiers en andere buitenaardsen.
  • Crystal Skulls.
  • Engelen, Devas en Elementalen.
  • Opgevaren Meesters en Gidsen.
  • Spirits en Lichtwezens.
  • Sjamanen.
  • Hogere Zelven van dieren -en plantenwereld.

Maar vooral ook contact met je medemens op het gebied van healing, coaching, kunst, cultuur, muziek en eigenlijk alles waar je passie voor hebt.

Praktische informatie

Duur van de workshop:
Eén dag (bij voorkeur zondag), van 10:00u – 17:00u.

Kosten:
De kosten van de workshop bedragen €99,- inclusief BTW.

Schrijf je in voor de workshop

    Reacties zijn gesloten.