ATAGHAR Workshop

ATAGHAR Workshop ©

Samenvatting:
De ATAGHAR Workshop wordt gegeven om een ieder die zich hierdoor aangetrokken voelt het hele ATAGHAR traject te laten ervaren, in vogelvlucht welliswaar. Iedereen kan aan deze workshop deelnemen. Voor alle spirituele coaches, healers, lichtwerkers en diegenen die al bekend zijn met ATAGHAR, een gelegenheid om weer in de “flow” te komen, te blijven, te expanderen en te ascenderen. Voor diegenen, die nog niet bekend zijn met ATAGHAR, een “her”innering, “her”kenning en “her”verbinding van jouw Hogere Zelf met alle Multidimensionele Rijken!

Wij gaan met zijn allen over de Rode, Oranje en Gele bruggen van Bewustworden en Loslaten, daarna de Groene, Roze en Blauwe bruggen van Passie en Creatie, dan de Indigo en Violette bruggen van Wijsheid en Meesterschap en als laatste maken we de Intergalactische Reis. Na elke brug kunnen ervaringen worden gedeeld.

ATAGHAR triggert jouw helderziende, heldervoelende, helderwetende, helderruikende en helderhorende gaven, waardoor jouw Goddelijke Blauwdruk (12 DNA strengen) weer herverbindt.

Deze workshop wordt gefaciliteert door:
Maureen Constanda van Gurchom
ATAGHAR therapeut en Multidimensional-Life Coach

Kom met een glimlach en een open-mind

Iedereen gaat in zijn eigen tempo. Sommigen gaan heel snel of heel diep, anderen veel rustiger of oppervlakkiger. Dat is allemaal OK! Alle emoties worden omarmd om ze daarna in “Onvoorwaardelijke Liefde” los te laten. Voorbij oordeel, ego of gehechtheid. Dat is het kenmerk van waar “Meesterschap”. Wij Zijn de Verandering, de Ascentie en het Al-Wat-Is!

Praktische informatie

Duur van de workshop:
Eén dag (bij voorkeur zondag), van 10:00u – 17:00u.

Kosten:
De kosten van de workshop bedragen €99,- inclusief BTW.

Inschrijven


    Reacties zijn gesloten.